Het verhaal achter

That’s the spirit

Hé leukerd,

Wat leuk dat je benieuwd naar mij bent! Ik ben Jennifer Leijendekkers, founder van That’s the spirit. Waarom ik doe wat ik doe vertel ik je hier. 

Mijn spirituele reis begon in 2018. Op dat moment gaf ik al zo’n 8 jaar dansles bij meerdere dansscholen, opdrachtgevers en scholen. Er begon bij mij wat te knagen.  Ergens onderweg was ik het plezier in lesgeven kwijt geraakt en langzaam uitgeblust geraakt.               

Ik verlangde naar verandering, maar was te moe, te onzeker en te angstigs om iets te veranderen. Wist simpelweg niet hoe. Ik dacht voornamelijk in tekorten en kwam uiteindelijk in een negatieve spiraal terecht. Diep vanbinnen voelde ik: ‘Ik moet weg, voor langere tijd, alleen.’

Voor mijzelf kiezen

Ik boekte een enkeltje Thailand en verkondigde mijn omgeving dat ik drie maanden weg zou blijven (en wist toen nog niet dat dat 4,5 maand werd). Ik had geen plan, wel lef. En dat was meteen de eerste keer dat ik erachter kwam dat dat soms genoeg is.

Ik trok door Azië met mijn backpack en ontdekte dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed was in eigen keuzes maken. Dat ik niet goed wist wie ik was, wat ik nou wilde én hoe ik dat dan wilde. Sta je dan, in Azië met je backpack.

Deze hele reis staat voor mij symbool als het moment dat ik leerde om voor mijzelf te kiezen. Ik leerde dat juist wanneer je je kwetsbaar opstelt je kunt verbinden met anderen. Ik groeide als mens. Echt, tegen deze reis kan geen persoonlijk ontwikkelingsboek tegenop. En ik kan dat weten, want ik verslind die dingen met kaft en al.

Op Bali beleefde ik een belangrijke week

Tijdens de reis voelde ik tot diep in mijn kern dat ik een retreat wilde volgen en op Bali kwam deze bij ’toeval’ op mijn pad. 8 dagen zonder telefoon en contact met de buitenwereld, 2x daags yoga, mediteren, healings en coaching. Een van de meest bijzondere weken uit mijn leven. 

Het was intens, maar o zo mooi en nodig. Ik brak, eindelijk. Eindelijk kon ik weer thuiskomen in mijn eigen lichaam. Eindelijk kon ik eerlijk zijn naar mijzelf. Kon ik toegeven dat er iets moest veranderen in mijn leven in Nederland. En dat ik zelf in staat was dit te doen. Na deze week voelde ik me herboren, krachtig en vol levenslust. Dichter bij mijzelf. Had ik weer zin om te creëren en besloot ik voor mijzelf te kiezen. Leefde meer vanuit mijn hart en begon steeds beter voor mijzelf te zorgen. Vertrouwend op het leven en op mijzelf. Ik begon grenzen aan te geven en werd zachter, voor mijzelf en mijn omgeving.     

De weg naar zelfliefde begon ik daar te bewandelen en ook begon daar spiritualiteit een rol te krijgen in mijn leven. Ik voelde mij meer gegrond, connected. En ik weet nog dat ik na iedere sessie dacht: “Wauw, als dit je werk toch is!”⁣

 

De start van That’s the spirit

Fast forward naar 2021. Ik stond weer op een keerpunt. Tijdens een breathwork sessie kwam heel sterk naar boven dat ik met vrouwen wilde werken.  Meer met mijn spiritualiteit wilde doen. Voelde ik in alles dat ik wilde verbinden, coachen en vooral anderen inspireren zichzelf te zijn. Voor zichzelf te kiezen. Te shinen, no matter what! Ik besloot een opleiding tot holistisch coach te volgen bij Be Kind. En laat dan dan weer ’toevallig’ de organisatie zijn waar ik op Bali mijn levensveranderende week had.

Ik zie zoveel lieverds zich klein houden, hun leven leven zoals het van hen verwacht wordt maar zichzelf vergeten. Wat zijn er veel mooie vrouwen de connectie met zichzelf kwijt. Het maakt me verdrietig. Ik herken mijn vroegere ik hier in en ik gun hen zoveel meer. Ik voelde een diep verlangen om een plek te creëren waar vrouwen zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Een plek waar spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie samen komt. Een plek voor verbinding. Een plek om te groeien. Veilig, vol positiviteit en liefde.

En jij, lief, leuk mens; bent zó welkom!

 

 

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen

Verbinding

Met mijzelf. Maar ook met anderen. Mooie, diepe en eerlijke gesprekken. Love it.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijzelf steeds een beetje leren kennen. Patronen herkennen en doorbreken. Uit mijn comfortzone gaan. Leren. Vind ik dus echt mega tof!

Kwetsbaarheid

En dan vooral de kracht er van. Het is moedig om kwetsbaar te zijn en de verbinding die daar uit voortkomt is zó mooi!

Reizen

Nieuwe plekken ontdekken. Nieuwe mensen leren kennen. Mijzelf tegenkomen. Thuis voelen in een ander land. O, daar gaat mijn levensenergie van stromen! 

Ready to shine?

You made it till the end! Wellicht herken jij jezelf wel in de vroegere versie van mij. Misschien triggerde mijn verhaal jou wel op een andere manier. Voel je dat je ook vast zit, voel je ook dat er meer voor je is, in je zit. Voel je dat je ook klaar bent voor verandering.  Dat kan spannend zijn en zelfs confronterend, maar babe, you got this! Ik ben er om met liefde jou in dit proces te begeleiden. Benieuwd of er een klik is? Boek dan via onderstaande knop een gratis kennismakings gesprek van 30 minuten. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.