1 op 1 coaching

Het is tijd om te herinneren én voelen wat voor badass je bent!

Voor de buitenwereld heb je het voor elkaar, maar voelt dat ook zo?

Voor de buitenwereld heb je het voor elkaar. Je bent opgewekt, positief en hebt je leven op orde. Maar als je heel eerlijk naar jezelf bent voel je onrust, ben je helemaal niet zo mega happy en verlang je naar verandering. Je leven kabbelt voort. Dagen lijken op elkaar en opzich is daar niets mis mee, ben je best gelukkig, maar je voelt tegelijkertijd ook dat er meer voor je is weggelegd. Dat er meer in jou zit. Dat er meer uit het leven te halen valt. Je bent toch niet op de wereld gezet voor middelmatigheid? Het is tijd om te stralen als de badass die je werkelijk bent!

 

 

Wanneer je eerlijk bent, herken jij jezelf in één of meerdere punten:

 • Je vraagt jezelf regelmatig af waarom er maar 24 uur in één dag zit, je hebt zeker het dubbele nodig

 • Je voelt dat er meer in jou zit maar het komt er niet uit

 • Je bent kampioen in verhullen hoe je je werkelijk voelt, die glimlach zit steenvast op je gezicht geplakt

 • Je hebt moeite met grenzen stellen en loopt jezelf regelmatig voorbij

 • Je plant je dagen en weekenden steenvast ramvol terwijl je daar schoon genoeg van hebt, maar ja: ‘zo is het nu eenmaal’.   

 • Miss Pleasen is jouw middle name, jij staat voor ie-de-reen klaar, behalve voor jezelf

 • Je bent stiekem een beetje kwijt wie je bent, waar je voor staat en welke richting je op wilt
 • Je bijt liever op je lip dan mensen te vertellen wat je écht denkt en voelt

 • Je vindt het leven wel prima, maar ‘wel prima’ is niet waar je naar verlangt
 • Je hebt het idee dat je met maar weinig mensen écht klikt, een beetje alsof je op een feestje staat ten midden van allemaal leukerds en jij je alsnog alleen voelt.
 • Relaties met anderen zijn niet zoals je wilt
 • Of je heb juist moeite met het allerbelangrijkste: houden van jezelf

 

 

 

“Ik ervaar meer rust, laat makkelijker los en laat mijzelf zien”

“Ik vond het heel spannend om ja te zeggen tegen het traject, ja te zeggen tegen mezelf, maar na een Zoomsessie met Jennifer kon ik geen nee meer zeggen. Ik zat vast in bepaalde overtuigingen, patronen en voelde me compleet ontaard. Onrustig, onzeker en wist het even allemaal niet meer. Er was kort ervoor veel losgekomen en dat was een warrige boel. Ik verlangde ernaar om weer helderheid te ervaren, liever voor mezelf te zijn, mijn patronen en denken beter te begrijpen, te helen, meer te leven in flow.

Dit heb ik allemaal ervaren, het was een rollercoaster, een mooi maar ook een uitdagende tijd. Ik ben diep gegaan, was nieuwsgierig naar wat er naar boven kwam. Wilde het niet altijd aankijken maar Jennifer begeleidde mij er met zoveel liefde en veiligheid doorheen. Een van mijn doelen was een baan vinden die beter bij mij past dan mijn huidige, een baan die goed voelde, hierbij niet naar mijn hoofd luisterend maar meer naar mijn gevoel. Dit is gelukt, begin volgend jaar ga ik starten en ik kan niet wachten. 

Daarnaast heeft het traject mij gebracht dat ik meer rust ervaar, dingen makkelijker los kan laten, mezelf sneller rustig kan krijgen, liever voor mezelf ben en het belangrijkste: dat ik mezelf mag laten zien en mag laten gelden. De begeleiding van Jennifer heeft hierbij zó geholpen, ze was er altijd voor mij, eerst vond ik het moeilijk om uit te reiken als ik het moeilijk had ‘want ik kan het wel zelf’. Maar ik ervaarde hoe fijn het is om soms alleen even te delen en dat dat dan genoeg is voor dat moment.

Jennifer voelt alles heel goed aan en ze prikt overal doorheen. Als je twijfelt om zelf een traject te volgen bij Jennifer: Ga met haar in gesprek en ervaar hoe dit gesprek is, of je je veilig voelt om te delen. Als dit zo is dan heb je goud in handen met deze topper en als je ervoor open staat kan je bergen gaan verzetten!”

– Melanie

Ik ken het..

Ik weet hoe het is om de verbinding met jezelf kwijt te zijn. Ik weet het zelfs erg goed. Jarenlang rommelde het al, maar ik gooide het op werk, liefdesverdriet en andere externe factoren. Was overwerkt, ging constant over mijn eigen grenzen heen en liet anderen dit ook doen. Er begon wat te knagen. Ik verlangde naar verandering, maar was te moe, te onzeker en te angstigs om iets te veranderen. Wist simpelweg niet hoe. Ik dacht voornamelijk in tekorten en kwam in 2018 in een negatieve spiraal terecht. Ik pakte mijn spullen en vertrok voor 4,5 maand naar Zuidoost-Azië. Langzaam kwam ik weer tot mijzelf en toen ik een week doorbracht in een retreat zonder telefoon en afleiding, maar met mijzelf en een coach, drong het tot me door: ikzelf ben verantwoordelijk voor mijn geluk. Ik had alles in mij een gelukkig leven te leiden.

De jaren daarna verslond ik persoonlijk ontwikkelingsboeken, liet mijzelf coachen en dook in cursussen. Ik wilde mijzelf leren kennen zodat ik vanuit mijn hart kon gaan leven. Het leven kon leiden dat ik wilde, zonder concessies te doen op mijn eigen geluk. Het is een weg van vallen en opstaan, maar wel een hele mooie! Zo mooi zelfs dat het alle vrouwen gun dat zij 100% zichzelf durven te zijn. Zichzelf door en door kennen zodat ze een leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Want sinds ik mijzelf ben trek ik onder andere de juiste mensen aan, heb ik meer balans in het leven en ben simpelweg gelukkiger. En dat gun ik jou ook! Zoals L’Oréal Paris zou zeggen: ‘Omdat je het waard bent!’

Ben je toe aan verandering?

Dan help ik je graag..

 

– Van onrust naar rust

– Van voelen dat er meer voor je, naar weten wát dat dan is en welke stappen je moet zetten om daar te komen

– Van leven vanuit het koppie, naar leven vanuit je hart

– Van leven naar andermans verwachting, naar leven zoals jij dat wil

– Van pleasen van anderen, naar jezelf op één zetten

– Van onzekerheid, naar vertrouwen

Met andere woorden: van niet voluit durven leven en stralen, naar leven vanuit je hart en zelfvertrouwen. YEHESS!

 

 

 

 

 

Wat kan je verwachten:

 • Een energy reading tijdens jouw 1e sessie
 • 6 sessies op maat gemaakt van 1 uur op een fijne locatie in Utrecht of via zoom als dat jouw voorkeur heeft. Deze vinden om de week plaats

 • Tools & oefeningen om de sessies te integreren

 • Mij als jouw persoonlijke cheerleader gedurende deze 12 weken. Je mag mij tijdens deze weken van maandag t/m vrijdag al jouw vragen stellen, maar ook overwinningen en successen delen via Whatsapp en mail. Hier kom ik op werkdagen binnen 24 uur op terug

 • Alle sessies maak ik op maat voor jou en dat wat er op dat moment voor je speelt. Zo zullen we de ene keer hele praktische sessies hebben waarin we voornamelijk praten, maar het kan ook zijn dat ik je meeneem in oefeningen of meditaties/visualisaties. Ik geloof niet in ‘one size fits all’ en zo behandel ik je dan ook niet

Jouw investering naast jouw energie, toewijding en tijd bedraagt €1100. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Zijn wij een match?

Dit traject is voor jou als je klaar bent met de excuses en smoesjes die je jezelf al jaren verteld.  Als je het lef hebt in jezelf te investeren en voelt dat er meer in je zit. Als je voelt dat het tijd om die badass vrouw die je bent (Ja écht, dat ben jij!) naar buiten te laten komen en te gaan stralen als nooit te voren. Dit is voor jou als je klaar bent met middelmatigheid, want daar ben je toch verdomme niet voor op de wereld gezet?!

Wat je van mij moet weten als coach: Ik los niets voor je op.  Dit klinkt misschien wat gek, maar ik ben er enkel om je te begeleiden. Om je verder te helpen. Voorzetjes te geven, die jij dan vervolgens zelf kunt inkoppen wanneer je daar klaar voor bent. Want je weet je wat het mooie is leukerd? Je bezit zelf alle wijsheid en weet als enige wat het beste voor jou is. Het ‘enige’ wat ik doe is de ruis weghalen, je spiegelen, de juiste vragen stellen en aan het werk zetten zodat jij je herinnert wat voor badass je in werkelijkheid bent. 

O en er zal veel gelachen worden. Dat je het even weet. Want ondanks dat we met serieuze dingen aan de slag gaan, is het vooral heel erg leuk om in jezelf te duiken. Ik denk, ik zeg het er maar even bij voordat je bang bent dat het allemaal héél zwaar wordt. 

Maar het allerbelangrijkste vind ik dat wij een klik hebben zodat we samen een sfeer kunnen creëren waarin jij je veilig voelt om te delen. Om die reden plan ik altijd eerst een online gesprek in via Zoom waarin we erachter komen of ik de redhead ben die jij aan je zijde wilt de komende tijd. In 30 minuten maken we kennis, kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Een fijn gesprek waar je in ieder geval met een sparkle uit komt en vanuit verder kunt, ongeacht of we samen besluiten dat we een match zijn of niet. 

Plan via onderstaande knop een gesprek in wanneer het jou uitkomt 🙂

 

“Ik probeer het eerst zelf nog wel even”

Mag. Ik begrijp deze gedachte héél goed, want ik heb dat ook jarenlang gedacht. Want het was toch belachelijk dat ik ‘het leven’ niet onder de knie had? En als ik nou eerst nog wat boeken las, podcasts luisterde, en nog harder mijn best deed dan moest het goed komen. Hoe moeilijk kon het zijn? Resultaat was dat ik jarenlang niet happy was, mijn leven voortkabbelde en vooral: dat er niks veranderde. Goh. Omdat ik geen flauw idee had waar te beginnen bleef ik doen zoals het altijd had gedaan en dus kreeg ik wat ik altijd had gekregen. Simple as f*.

Je hebt een keuze. En verander je niets aan je huidige situatie terwijl je voelt dat je vastzit? Dan kies je voor de situatie. Het overkomt je dan niet. Je kiest er voor. Net zoals dat je kunt kiezen om eruit te stappen en je verantwoordelijkheid te pakken. Dus leukerd, ga je lijden of leiden? 

De verandering begint op het moment dat jij “HELL F*CKING YESS!” durft te zeggen tegen jezelf. Toe dan, roep dan!

Enthousiaste woorden van vrouwen die je voor gingen:

Working with Jennifer was such a beautiful coaching experience. She thaught me the power of setting boundaries, slowing down and grounding myself. Her way of holding space is so magic. I was completely able to let go, be myself and dive deep into my subconscious mind. I was able to spot my limiting beliefs, which were holding me back for too long. The sessions with Jennifer were transforming and I definitively recommend her work to everyone.

Seraina

Wat ben ik blij met Jennifer in mijn leven! Het coaching traject was ontzettend fijn en inspirerend. Van praktische sessies waarin we aan mijn business plan werkte en visualisatie meditaties tot gesprekken die me super heldere inzichten hebben gegeven. Iedere sessie voelde Jennifer precies aan wat ik nodig had. Ze hielp mij onwijs grote de stappen nemen en bracht structuur in mijn gedachten en plannen. Mezelf dit traject cadeau geven is veruit de beste beslissing van het afgelopen jaar!

Rosanne

Op het juiste moment kwam Jennifer op mijn pad. Ze heeft op een hele bijzondere manier mijn ogen geopend en mij weer op het juiste spoor gezet. 

Ik heb tools en handvatten gekregen waar ik de rest van mijn leven wat aan ga hebben. 

Jennifer is een heerlijk mens met hele mooie gaven en ben haar ontzettend dankbaar.

Mariëlle

Vanuit constante onrust, voortdurend pleasen van anderen en veel onzekerheid ben ik bij Jennifer het  1 op 1 coachingsprogramma gestart. Op zoek naar balans, mezelf op 1 zetten en leven! En wat een reis was dat in slechts 6 weken! Jennifer krijgt t voor elkaar om in deze korte tijd  je vastgeroeste patronen te laten zien, erfenissen uit het verleden te laten verwerken en je nieuwe handvaten aan te reiken die je mag gaan proberen. Dat proberen vond ik erg prettig, niets moet!

“Ga kijken wat voor jou werkt” zei Jennifer vaak. En als iets niet werkt, is dat geen falen maar dan kijken we naar andere mogelijkheden, ieder mens is anders. Het traject wordt dus echt op jou afgestemd, geen vastliggend pad maar waar loop je tegen aan en waar kan Jennifer je mee helpen. Jennifer is een fijn en warm mens, vol energie en passie. We hebben hard gewerkt maar ook veel gelachen. En mocht je vastlopen is Jennifer altijd op de achtergrond om te helpen zodat je weer verder kan. Zo blij dat Jennifer op mijn pad kwam!

Elfrieda

Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Jennifer. Jennifer luistert en ziet je echt. Ik kwam uit een traject van hypnotherapie en trauma verwerking en was toe aan een volgende stap. Het één op één traject heeft mij zelfvertrouwen gegeven om verder te kijken naar waar ik voor sta en wat ik wil in het leven. Daarnaast heeft ook Jennifer met haar visualisatie oefeningen een stukje trauma verwerking meegepakt waardoor ik nu echt heb los kunnen laten en steeds meer af kan sluiten. Familie banden zijn duidelijker geworden en ik heb meer inzicht in hoe om te gaan met. Het traject heeft mij een stukje verder gebracht naar de sterkte vrouw die ik wil en kan zijn. Heel dankbaar voor.

Rosan

Het 1:1 traject heeft ervoor gezorgd dat ik veel beter doorheb hoe ik over dingen denk, waar mijn valkuilen zitten en waarom sommige dingen mij meer triggeren dan andere en hoe ik daar mee om kan gaan.

Jennifer haar begeleiding is lekker confronterend af en toe. No bullshit! Precies waar ik van hou en nodig heb. Mocht je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebben: hier moet je zijn!

Melissa

Bij jou mocht ik vanaf begin af aan mezelf zijn. Ik heb me nooit te veel, te weinig, te aanwezig of niet goed genoeg gevoeld in jouw aanwezigheid. Heel bijzonder hoe je dat creëert. 

Wat ik fijn vond is hoe je het spirituele en het praktische samen wist te brengen. Dat paste perfect bij mij. 

Ik voel me een ander mens. Mooi, krachtig, stralend, gegrond. Ik kan er voor mijzelf zijn omdat jij me hebt geleerd hoe. Ik heb de rust en het vertrouwen waar ik naar op zoek was terug gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor!

Marije

Ready to shine?

Hé leukerd, voel je ergens een kleine of misschien wel een hele grote ‘HELL YES!!’, boek dan een gratis zoom call in met mij. Dan kijken we samen of de klik er is. Of we samen dit avontuur aangaan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!  

Meest gestelde vragen

Wat is de investering?

Jouw investering zal naast jouw tijd, energie en toewijding €1100 zijn. Dit bedrag kan je uiteraard ook in termijnen betalen.

Wat kan ik van de sessies verwachten?

Alle sessies maak ik op maat voor jou en dat wat er op dat moment voor je speelt. Zo zullen we de ene keer hele praktische sessies hebben waarin we voornamelijk praten, maar het kan ook zijn dat ik je meeneem in oefeningen of meditaties/visualisaties. Ik geloof niet in ‘one fit size all’ en zo behandel ik je dan ook niet. Daarnaast geef ik je ook ‘huiswerk’ mee zodat je kunt integreren wat je hebt geleerd.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is geschikt voor verschillende soorten vrouwen, van onderneemsters tot aan moeders, single vrouwen en getrouwde vrouwen, studenten etc. 

Ik vind het een spannende investering, tips?

Oh dit snap ik zo! Omdat je niet precies weet wat je eruit gaat halen voelt het extra spannend. Maar ik weet dat het een investering is voor het leven en dat wanneer je durft te springen je er altijd iets uit zal halen. Verder is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ik hoop dat je je het jezelf gunt.