Energy reading

Krijg inzicht in je huidige proces, patronen en uitdagingen.

Behoefte aan richting, helderheid of antwoord op je vraag?

Dan kan een energy reading mega fijn zijn. In jouw energie is namelijk superveel informatie te vinden. Niet alleen over jou, maar ook over de thema’s die nu voor je spelen, waar je staat op je levenspad en/of wat jou in de weg staat om je badass zelf te zijn. 

Misschien loop je al een tijdje tegen dezelfde patronen aan of heb je het idee dat je vast zit en weet je niet goed hoe je eruit kunt komen. Lukt het je niet om zelf antwoord te krijgen op de vragen waar je mee rondloopt of om te achterhalen wat jouw volgende stap mag zijn. Dan kan een energie reading helpend zijn. 

Een reading geeft antwoord op dat waar jij zelf niet altijd bij kunt komen. Ik stem af op jouw energie en onderbewuste, vertaal dit en geef het terug aan jou zodat jij vervolgens concrete stappen kunt zetten. 

 

Hoe ziet een reading er uit?

Tijdens een reading tune ik in op jouw energie en wat het te vertellen heeft. Vervolgens krijg ik beelden, woorden, zinnen en/of boodschappen door en/of voel ik bepaalde sensaties opkomen in mijn lichaam die mij informatie doorgeven over jou en jouw processen. Deze boodschappen vertaal ik vervolgens naar jou. Na de reading bespreken we wat er is doorgekomen en denk ik, indien gewenst, met je mee over vervolg stappen. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw vragen. 

Tijdens een reading hoef jij enkel te ontspannen en aanwezig te zijn. En ook voorafgaand aan de reading hoef jij niks te doen. Misschien vind je het fijn als ik intune op een specifieke vraag, dan kan je die uiteraard vooraf helder formuleren voor jezelf maar dit kunnen we ook samen doen. Je hoeft overigens geen specifieke vraag te hebben, het kan ook super interessant zijn om er open in te gaan en te zien wat er opkomt. Wat er gezien mag worden. Op die manier is het een super leuke manier om jezelf beter te leren kennen.

Belangrijk om te weten: ik lees alleen jouw energie met jouw toestemming. 

De totale sessie duurt zo’n 1,5 uur en vindt plaats in Utrecht of online via Zoom. Online is overigens net zo krachtig en bijzonder als offline mocht je daar aan twijfelen. Super fijn dus als Utrecht te ver weg voor je is of als om een andere reden online beter uitkomt.

De reading wordt opgenomen en na afloop naar je toe gestuurd zodat je het er altijd weer bij kunt pakken wanneer je dat fijn vindt.

 

Een reading is wat voor jou als..

  • Je antwoord wilt op een specifieke vraag 
  • Je meer inzicht wilt in bepaalde patronen en processen
  • Je niet lekker in je vel zit en je je vinger er niet op kunt leggen wat de oorzaak is of de volgende stap mag zijn
  • Je jezelf op persoonlijk vlak verder wilt ontwikkelen
  • Je jezelf beter wilt leren kennen

 €120

 

Meest gestelde vragen

Hoe moet ik me voorbereiden op een reading?

Je kunt vooraf bepalen wat je eventuele vraag is, maar daarnaast hoef je je niet voor te bereiden op de reading. Een vraag is overigens ook niet een vereiste.

Wat moet ik doen terwijl jij mij leest?

Lekker ontspannen zitten. That’s all 🙂

Is een online reading even effectief als die op locatie?

Yes zeker! Er is geen verschil tussen een online of offline reading. Ik stem af op jouw energie en daarvoor hoef je niet bij mij in de ruimte te zijn. Heel fijn wanneer Utrecht te ver voor je is of wanneer het om een andere reden beter past de reading online te laten plaatsvinden.