That’s the spirit club

De plek waar je tot rust komt, jezelf beter leert kennen én verbinding maakt met jezelf en 9 andere gelijkgestemden.

 • Jouw stok achter de deur voor 5 uur me-time per maand
 • 9 prachtige, gelijkgestemde vrouwen om je heen
 • Iedere maand een thema afgestemd op jou en de groep

 

 

 • Jezelf beter leren kennen om zo beter voor jezelf te zorgen
 • Steun, inspiratie, verdieping, verbinding én ontspanning
 • Omdat je het niet alleen hoeft te doen

Herkenbaar?

Je bent het pad van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit ingeslagen en enthousiast merk je op dat je aan het groeien bent, veranderen misschien zelfs. Super tof, alleen verandert de omgeving niet met je mee. Je mist de aansluiting op dit gebied bij vrienden en familie en dat maakt dat het soms wat eenzaam kan voelen. En dat is, op zijn zachtst gezegd, jammer.

En daarnaast weet je niet altijd wat te doen voor meer rust, ontspanning, zelfliefde en verbinding met jezelf. Je zit veel in je koppie, bent vaak onrustig en neemt jezelf iedere keer weer voor om nu echt die me-time in te plannen maar voor je weet is er weer een dag, week, maand voorbij en heb je voor iedereen tijd gehad, behalve voor jezelf.

Shit!

 

Hoe lekker zou het zijn als..

Je een groep fijne vrouwen om je heen hebt die je 2x per maand ontmoet die naar je luisteren, je steunen en begrijpen waar je mee bezig bent. Die net zo enthousiast zijn over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en alles wat daar bij komt kijken. Vrouwen waar je mee kunt delen. Mee kunt helen. Mee kunt zijn. Helemaal jezelf. In al je kracht, maar vooral ook in al je kwetsbaarheid. 

En stel je je daarnaast eens een plek voor waar spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie samen komt. Een plek voor verbinding. Een plek om te groeien. Vol positiviteit en liefde. Een plek waar je je veilig voelt. Gedragen. Gezien. Gehoord. Waar je tot rust kan komen. Het niet alleen hoeft te doen. Een plek waar vriendschappen worden gesloten. Een plek waar fijne tools, tips en inspiratie worden aangereikt die voor meer rust, ontspanning en zelfliefde zorgen.

Die plek,  jouw plek, is de That’s the spirit club. Daar waar je je thuis voelt. Welkom bent.

Hoe werkt de club?

De That’s the spirit club is een groep van 10 gelijkgestemde vrouwen die gedurende 6 maanden iedere 2 weken samenkomt. Iedere laatste zondag van de maand in Utrecht tijdens een live middag van 3 uur én daarnaast tijdens een online sessie via Zoom.

Gedurende 6 maanden neem ik je mee door verschillende thema’s en reik ik je kennis en tools aan die ervoor zorgen dat je jezelf beter leert kennen en daardoor jezelf kunt geven wat je nodig hebt in je dagelijks leven. De thema’s worden besloten aan de hand van wat speelt binnen de groep. Op deze manier weet je zeker dat je het allermeeste uit de club gaat halen én dat het aansluit op jouw behoeftes.

Verwacht een mix van masterclasses, (cacao) ceremonies, prachtige visualisaties, verbinding met elkaar en vooral: tijd voor jezelf.

Want al doe je het voor jezelf, je hoeft het niet alleen te doen. Er staan 10 mooie vrouwen aan je zijde die voor je klaar staan, naar je luisteren en vooral: jou vieren.

That’s the spirit!

 -> Even kletsen om te kijken of de club bij je past? Plan een call in!

“Kan het niet afdoende in woorden beschrijven, het is een magisch gevoel om gedragen te worden en tegelijkertijd te voelen dat je jezelf kan dragen.”

Ik vond het mega spannend om in te stappen bij de club. Heb eindeloos lang getwijfeld, omdat ik ‘anders’ was, omdat ik er niet bij zou horen, omdat ‘dit’ niet zou zijn waar ik naar op zoek was, omdat ik er het geld niet voor had… Er waren zoveel redenen om te bedenken waarom ik het niet zou doen, maar oh wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb!

Ik was op zoek naar verbinding en dat heb ik 100% gevonden. Ik heb niet alleen binnen de club verbinding gevonden, maar ik voel me ook veel meer verbonden met de wereld om me heen buiten de club om.

Mijn favoriete onderdeel zijn de fysieke sessies. Een hele zondagmiddag voor mij, waarbij ik helemaal tot mezelf kan komen en mijn meest pure ik kan delen met de vrouwen van de club. Het is alsof ik alle zwaarte van me af kan gooien, en weer even terug kan komen bij wie ik in de kern ben.

De andere vrouwen voelen echt als mijn cheerleaders langs de zijlijn. Ik vind het fijn hoe Jennifer een spiegel voor kan houden op een manier die eigenlijk altijd als de juiste voelt, soms streng, soms liefdevol, soms met een knipoog. Ik vind het bijzonder te merken hoe zij ons in zo’n korte tijd zo goed kan doorgronden, en dat is zo fijn want ik kan me wel anders voordoen of dingen achterhouden, maar ik weet inmiddels dat dat allemaal geen zin heeft om te doen bij haar. Ze ziet me.

Het meest waardevolle aan de club vind ik de stabiliteit die het in mijn leven brengt, omdat de vrouwen me aan het denken zetten, omdat we kwetsbaar met elkaar durven te zijn, onze onzekerheden met elkaar durven te delen. En omdat we dat allemaal doen, en samen, en elkaar aanmoedigen/inspireren/helpen, voel ik me zoveel minder anders, zoveel meer mezelf en dat heeft echt voor een flinke boost in mijn zelfvertrouwen gecreëerd. Daardoor durf ik eigenlijk door mijn hele dagelijks leven heen meer voor mezelf te kiezen, voor mezelf op te komen, voel ik me daar minder schuldig over of alsof ik verantwoording moet afleggen, en het allerfijnste is misschien nog wel, dat als ik in dat proces richting mijn persoonlijke buitenwereld tegen blokkades aanloop, dat ik dan altijd naar deze vrouwen terug kan keren.

Marije

Is dit wat voor mij?

  De club is bedoeld voor vrouwen die gek zijn op persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit maar daarin soms de aansluiting missen bij vrienden en familie. Vrouwen die behoefte hebben aan meer verbinding, zowel met zichzelf als met anderen, en aan ontspanning en rust in hun drukke bestaan.

  The That’s the spirit club is wat voor jou als je het lef hebt in jezelf te investeren en zin hebt om jezelf nóg beter te leren kennen zodat je jezelf nog beter kunt geven wat je nodig hebt

  Deze club is voor moeders, studenten, onderneemsters, vrouwen met een vaste baan en de stoere ‘in between jobs’ bosses, met relatie, zonder relatie en alles daar tussenin. Juist de diversiteit van de deelneemsters vind ik belangrijk want och, wat kunnen we veel van elkaar en elkaars levensfases leren!

  Dus leukerd, als je ergens een ‘ja’ voelt dan is deze club voor jou! Wel vind ik het heel erg belangrijk dat alle vrouwen met hetzelfde enthousiasme en toewijding deelnemen aan de club, daarom plan ik graag eerst een kennismaking met je in. Zo kunnen we beide voelen of de club inderdaad bij jou past.

   

   

   

  Dit kan je het komende half jaar verwachten:

  • 5 x live middag van 3 uur in Utrecht á €375
  • 7 x online sessie van 1 á 1,5 uur via Zoom á €210 per keer* 
  • Een half jaar mijn begeleiding naar meer zelfliefde, ontspanning en verbinding met jezelf á €300
  • Een community van 9 gelijkgestemde vrouwen waarmee je kunt delen, helen, leren en groeien = onbetaalbaar
  • Een online community waar je terecht kunt met al jouw vragen, inspiratie opdoet en in contact komt met de andere deelneemsters
  • Verbinding, herkenning, rust, ontspanning, meer zelfliefde en inzichten

   €70 per maand

    

    

   “Ja leuk! Maar ik heb écht geen tijd…”

   Really?! Lieve leukerd, ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om tijd vrij te maken. Alleen het excuus (want ja, dat is het) ‘ik heb geen tijd’, gaat niet op. Sterker nog het gaat vaak niet eens over tijd, maar over jezelf het waard vinden. Jezelf iets gunnen. Jezelf prioriteit maken. Dus mocht tijd je ‘issue’ zijn, wil ik je het volgende vragen: ‘Heb je écht geen 5 uur PER MAAND tijd voor jezelf? (check voor de grap eens hoeveel uur je op social media zit per dag) of weiger je het te maken? In het laatste geval: dan is dit inderdaad niks voor jou leukerd. Je moet wel willen natuurlijk. En de commitment aan durven gaan. In alle andere gevallen, hoe harder je denkt dat je er geen tijd voor hebt, hoe harder je dit waarschijnlijk nodig hebt. 

   The That’s the spirit club is juist jouw stok achter de deur voor me-time. Als member weet je zeker dat je in ieder geval 5 uur per maand voor jezelf hebt én alle tools en inspiratie krijgt aangereikt om ook in het dagelijks leven meer ontspanning, verbinding en zelfliefde te ervaren. Lekker!

    

   Enthousiaste woorden

   Voordat ik instapte bij de club verlangde ik naar gelijkgestemde vrouwen die ook het pad van zelfliefde/spiritualiteit/zelfontwikkeling bewandelde. Wat ik belangrijk vond is dat de groep niet te groot was, zodat ik echt gezien werd. En ik heb beide gevonden in de club, zo fijn!

   De andere vrouwen zijn zulke lieverds, allemaal goud waard en het fijne is dat we allemaal eerlijk zijn naar elkaar. Soms met een wat serieuzere ondertoon maar altijd uit liefde, we zijn echt elkaars cheerleaders. Het contact is fijn, ik weet dat ik bij iedereen in de groep terecht kan. En daarnaast is het fijn om Jennifer naast je te hebben staan als je cheerleader. Ze is streng als het nodig is, maar je voelt dat het vanuit liefde komt en vanuit de wil om de ander te helpen.

   Eerst vond ik het spannend om mij aan te melden voor de club, maar na een call met Jennifer vond ik het niet meer spannend en voelde vooral enthousiasme en vrolijkheid. Ook een half jaar commiten vond ik niet moeilijk, het is juist goed om langere tijd met jezelf bezig te zijn, zo kan je het meer integreren.

   Blij dat ik ben ingestapt, want het heeft me onwijs veel gebracht: Ik ben wat liever voor mezelf, heb wat meer routines en al zoveel eye-openers gehad. Dat is echt niet normaal, ik ben me zoveel meer bewust van dingen en patronen. Soms is dat moeilijk en zwaar, maar dan zijn Jennifer en de andere vrouwen er voor je om je bij te staan. Kan dit niet afdoende in woorden beschrijven, het is een magisch gevoel om gedragen te worden en tegelijkertijd te voelen dat je jezelf kan dragen.

   De club is echt een aanrader als je meer over jezelf te weten wilt komen, jezelf verder wilt ontwikkelen en zoek bent naar gelijkgestemde vrouwen naast je! Als je eraan denkt om in stappen, dan zeg ik doen!

   Melanie

   Ik vond het spannend om te starten met iets wat totaal nieuw voor me is. Ik heb vooral in het begin het idee gehad “ik ben niet welkom, want ik ben niet zoals de rest.” Dit was puur mijn eigen onzekerheid. 

   Het klopte namelijk totaal niet bij de fijne sfeer en alle warmte die we elkaar bieden tijdens de sessies. Toen ik mijn onzekerheid eenmaal had uitgesproken, veranderde er een heleboel voor mij. Ik begon erg uit te kijken naar de sessies en ging er vanaf dat moment met veel plezier en energie naartoe.

   Ik wist van te voren niet goed waar ik naar op zoek was. Maar heb het toch gevonden. Een groep met mooie, verschillende, lieve vrouwen die er voor elkaar zijn. Jennifer heeft ons bij elkaar gebracht en hier ben ik erg dankbaar voor.

   Halverwege de club besefte ik me dat het zo snel voorbij vliegt. Wat daarna? Gelukkig gaan we door en mogen er nog meer vrouwen bij aansluiten. ????

   Melissa

   De club heeft mij gebracht dat ik alles, maar dan ook echt alles kan delen met de vrouwen. Ik voel geen schaamte meer en dit geeft heel veel ruimte in mijn hoofd en leven. Wat eerst in mijn hoofd gebeurde kan nu hardop en dan ervaar ik dat er echt geluisterd wordt en dat ik feedback krijg die er toe doet. Er wordt niet meegepraat met negatieve gevoelens, maar er worden vragen gesteld en er wordt een spiegel voorgehouden, waardoor je veel dichter bij jezelf komt. Zo dankbaar voor deze vrouwen en Jennifer die ons hierin begeleidt.

   Rosan

   “Each time women gather in circles with one another,

   the word heals a little more”

   Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

   Absoluut. Je kunt kiezen uit de opties: 6x €70, 3x €140 of in één keer €420 betalen. De betaalopties komen in beeld bij het afrekenen.

    

   Zijn de data van de live middagen en sessies al bekend?

   Yes, deels! Alle live middagen vinden de laatste zondag van de maand plaats. We starten op 26 november. De online sessies worden in overleg met de groep ingepland.

   Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij de sessies?

   Dan is er geen man, eh vrouw, overboord want de online sessies worden opgenomen en opgeslagen in de online omgeving. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij een live middag in Utrecht zorg ik ervoor dat de oefeningen die gedaan zijn bij jou terecht komen en je even wordt bijgekletst. Wel hoop ik heel erg dat je jezelf 6 middagen gunt voor jezelf en je daar dan ook echt tijd voor vrij maakt.

   Kan ik tussentijds opzeggen?

   In principe niet. De kracht van de groep is juist dat we allemaal voor een half jaar samen dit aangaan. We streven naar een hechte, vaste, groep die echt een band met elkaar kan opbouwen en kan groeien. Uiteraard begrijp ik dat er soms onverziene dingen gebeuren in het leven.